Scandal in familie

Hila Ovidiu

Data afara din casa in care a trait zeci de ani chiar de catre propii nepoti. Este povestea unei pensionare din sibiu. In esenta istoria familiei este mult mai alambicata. In timp ce femeia spune ca are un act irevocabil, nepotii acesteia spun ca au castigat un proces in instanta si ca executarea silita s-a facut dupa rigorile legii.

O sibianca si fratele acesteia au fost executati silit si dat afara din casa de proprii nepoti. Femeia spune ca are un act irevocabil si acuza justitia ca nu si-a facut onest treaba. Cu doar cateva plasute si un cort femeia a iesit din curtea in care a trait zeci de ani si cu lacrimi in ochi spune ca va face plangeri la parchet. La randul ei, nepoata care a castigat procesul de executare silita spune ca de un an de zile ar fi trebuit sa ii evacueze insa nu a facut-o din mila chiar daca ea a fost cea care a platit taxele si impozitele imobilului. Una dintre persoanele evacuate are grave probleme de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente rutiere

3 accidente s-au produs in acest weekend in judetul sibiu. Din fericire nu au fost soldate cu pierderi de vieti omenesti. 5 persoane au fost insa ranite usor.   Primul dintre accidente a fost produs de catre un tanar de 29 de ani din cisnadie. Barbatu in timp ce conducea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro