Scade numarul ofertelor de angajare

Hila Ovidiu

Iarna ingheata piata fortei de munca. Numarul posturilor vacante a scazut de la o saptamana la alta. pentru aceasta perioada sunt disponibile putin peste o mie de locuri de munca vacante.

Iarna ingheata si piata fortei de munca. Insa Sibiul se situeaza chiar si asa pe pozitiile fruntase in ceea ce priveste disponibilitatea posturilor. Pentru aceasta perioada sunt disponibile aproximativ o mie de locuri de munca vacante. Numarul posturilor s-a injumatatit insa fata de vara.

Pentru cele mai multe posturi scoase la concurs cei 80 de angajatori care fac recrutari la momentul de fata nu solicita pregatire profesionala sau experienta. Sunt insa 65 de posturi pentru care sunt necesare studiile superioare. Majoritatea posturilor sunt pentru ingineri. Tot cei cu scoli inalte pot opta si pentru posturi de muzeografi, programatori, specialisti in calitate, logisticieni, fizicieni, analisti de calitate, respornsabili de proces, administratori de retele sau sefi de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii rutire in tot judetul

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies din nou in strada! Sunt anuntate razii de amploare pe toate drumurile judetene si nationale! Cei care vor sa isi pastreze permisul de conducere sunt sfatuiti sa nu depaseasca limitele legale de viteza si nici sa nu se angajeze in manevre periculoase. Politistii sunt neiertatori […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro