Sarbatoare la Consiliul Judetean

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean a implinit joi 23 e ani de la infiintare. Sarbatoarea a fost marcata prin Ziua Portilor Deschise. S-au organizat tururi ghidate prin institutie si s-au realizat intalniri cu studentii facultatilor sibiene.

30.04.2015 10:09Joi a fost mare sarbatoare la Consiliul Judetean. Institutia a implinit 23 de ani de la constituire. Momentul a fost marcat prin Ziua Portilor Deschise. Timp de doua ore toti cei interesati sa cunoasca misterele cladirii au beneficiat de tururi ghidate la Centrul de Informatii pentru Cetateni, Egajul I al cladirii si alte zone deschise publicului. Incepand cu ora 11.00 studenti din mai multe facultati sibiene au avut ocazia de a-i cunoaste pe cei care fac legea in judet. Li s-a vorbit despre sistemul educational, investitii si chiar oportunitati de cariera in administratia publica judeteana. S-a pus insa accent pe investitiile in premiera realizate de catre Consiliul Judetean la Spitalele din Sibiu si pe pateneriatele academice. Sarbatoarea Consiliului Judetean este deja la cea de-a doua editie. Pentru prima oara constituirea instiutiei a fost sarbatorita la finele lunii aprilie anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe DN 14

Viteza excesiva pe carosabil umed a facut din nou victime. Este vorba despre un eveniment rutier produs pe Drumul National 14. Soferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit si transportat la spital. Autoaccidentul s-a produs in cursul serii. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un conducator auto de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro