Santiere in oras

Hila Ovidiu

Toamna se numara…santierele. se lucreaza in aceasta perioada pe 19 strazi din oras. De asemenea din noiembrie va incepe demolarea podului de la Piata Cibin.

lucrari-reparatii-modernizare-strada

In prezent se lucreaza pe mai multe strazi din oras. Una dintre ele este Lyon din Zona Industriala Vest. Lucrarea valoreaza peste 1,8 milioane de lei iar pana in acest moment a fost deja finalizata sapatura generala. In perioada urmatoare incep lucrarile de amenajare a canalului pluvial si de reabilitare a carosabilului si trotuarelor. Lucrarile vor fi gata la finele anului. La Viaductul Mihail Kogalniceanu se monteaza armatura pentru cele 28 deelemente de sustinere ale podului. Urmeaza realizarea grinzilor care unesc elementele de sustinere. La Viaductul din Vasile Aron s-au realizat lucrarile pe prima parte a podului si urmeaza sa se treaca la cea de-a doua. Tot atunci vor demara si lucrarile pentru intarirea structurii de rezistenta. In zona podului de la Piata Cibin au fost terminate lucrarile de sondare si se pregateste constructia unui pod pietonal provizoriu. Lucrarile de demolare a actualului pod incep in noiembrie. Pe Otelarilor se intervine la reteaua de alimentare cu apa. Circulatia rutiera se desfasoara in zona pe o singura banda. Dupa incheierea lucrarii la apa se va reabilita carosabilul si trotuarele. Mai aproape de centrul orasului, pe strada Tribunei se asaza pavajul in zona de parcari iar circulatia a fost deschisa pe strada in conditii de santier imediat dupa ce a fost turnat primul strat de asfalt. In Piata Talmaciu urmeaza sa fie turnat stratul de uzura pe ultilele tronsoane in timp ce pe D.D. Rosca se intervine la reteaua de canalizare. Constructorul va aduce mai apoi strada la nivel carosabil pentru sezonul rece si se va astepta inlocuirea conductelor de gaz. Pe strada Kiev s-a trecut la sapatura generala. Pe strada Deva s-a turnat pe primul tronson un strat de asfalt iar pe celalalt tronson al strazii se efectueaza sapatura generala. Pe strada Dumitru Bagdasar se intervine in acest moment in zona caii ferate unde vor fi amplasate dale speciale iar pana la finele lunii artera va fi redata traficului. Pe Autogarii s-a turnat deja stratul de uzura si acum se lucreaza pentru reabilitarea trotuarelor iar pe Henri Coanda se inlocuiesc bordurile si se va reface stratul de asfalt. Pe Ion Creanga lucrarile la reteaua de canalizare vor fi gata la finele acestei luni iar pe Bulevardul Corneliu Coposu se va circula in continuare cu restrictii. De luni incep lucrarile la reteaua de apa si canalizare pe strada Traian. Sunt programate sa dureze 30 de zile. Traficul pe aceasta strada va fi inchis total pana la finalizarea lucrarilor. Lucrari similare vor avea loc si pe strada Ovazului dar acestea se vor face sub trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cannabis la Amnas si Apoldu de Sus

Plantatie de cannabis descoperita la Sibiu. Politistii de la Compartimentul de Combatere a Criminalitatii Organizate au ridicat din Apoldu de Sus si Amnas peste 100 de plante in diferite stadii de dezvoltare. 3 persoane au fost retinute Politistii de la Compartimentul de Combatere a Criminalitatii Organizate din Sibiu au efectuat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro