Salveaza o ie!

Hila Ovidiu

Ai o ie veche, ingalbenita sau chiar rupta? Vino cu ea la Muzeul Astra. Piesa vestimentara va fi reconditionata gratuit iar posesorul intra automat in concursul “Salveaza o IE”. Castigatorul se va alege cu o piesa vestimentara traditionala de colectie si bineinteles cu ia reparata. Campania se desfasoara cu ocazia Zilei Universale a Iei.

index
“Salveaza o iem salveaza o frantura din Romanie”! Acesta este indemnul dar si provocarea pe care reprezentantii Muzeului Astra alaturi de organizatorii Zilei Universale a Iei o adreseaza tuturor sibienilor posesori de ii traditionale vechi. Ba mai mult, se lanseaza chiar si un concurs. Dintre toti participantii se pot alege si cu o ie oferita din colectia personala a Iuliei Gorneanu. Ce trebuie sa faca sibienii? Sa vina cu ia veche in Muzeul in aer liber in zona Targului de Tara in zilele de 20 si 21 iunie si sa o reconditioneze alaturi de specialistii in domeniu. De asemenea trebuie sa-i spuna si povestea. Nici domni nu vor fi discriminati. Pentru a creea echilibru, Muzeul Astra, prin Galeriile de Arta Populara va oferi in cadrul aceluiasi concurs o camasa barbateasca traditionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scolarii au intrat de vineri in vacanta

Sute de mii de elevi au intrat de vineri in vacanta de vara. Ii asteapta tabere, excursii si multa distractie. Exceptie fac cei care dau Evaluarile Nationale, Bacalaureatul sau…corigentele. Cei dintai vor fi stresati in urmatoarele saptamani, iar cei de pe urma vor fi nevoiti sa stea cu burta pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro