Salvat cu elicopterul

Hila Ovidiu

Un copil de numai 12 ani a fost coborat cu un elicopter SMURD de la Cabana Podragu, dupa ce i s-a facut rau. Baiatul se afla acolo cu un grup organizat de turisti, iar indrumatorul grupului a cerut sprijinul Salvamontului dupa ce baiatul a acuzat dureri abdominale crunte. Micutul a fost transportat si internat la Spitalul de Pediatrie Luther din Sibiu.

Inca o misiune de succes bifata de salvamontistii sibieni si echipajul de pe elicopterul SMURD. Un copil de numai 12 ani care se afla la cabana Podragu a fost adus cu elicoperul la Spitalul de Pediatrie Luther din Sibiu, dupa ce a acuzat dureri puternice de abdomen. Copilul se afla la cabana cu un grup organizat, iar indrumatorul grupului a solicitat ajutorul salvamontistilor cand a vazut ca baiatul nu se simte bine. Salvamontistii au evaluat situatia si au ajuns la concluzia ca poate dura ore bune pana reusesc sa coboare pacientul de pe munte, iar apoi sa il transporte la spital. Asa ca au solicitat interventia elicopterului SMURD. Baiatul a ajuns in Siguranta la Spitalul de Pediatrie Luter, unde a si ramas internat. Acum este in afara oricarui pericol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident spectaculos pe DN1

O femeie si un barbat au reusit sa pacaleasca moartea pe DN 1. Barbatul a scapat fara nicio zgarietura iar femeia s-a ales cu traumatisme usoare dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat de mai multe ori si a aterizat intr-un sant de scurgere. Autoturismul cu care a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro