S-a semnat contractul pentru reparatia si intretinerea strazilor din oras

Hila Ovidiu

Contractul pentru intretinerea si repararea strazilor din Sibiu a fost intr-un final semnat. Procedurile de atribuire a licitatiei au durat aproape 5 luni. Valoarea maxima a lucrarilor este de aproximativ 11 milioane de lei pe o perioada de 3 ani.

Dupa o birocratie stufoasa si licitatii repetate care au durat din aprilie pana aproape in prezent, municipalitatea a reusit sa desemneze prin licitatie o firma care sa se ocupe de reparatiile strazilor si trotuarelor din Sibiu. Incheierea contractului a fost intarziata cu 50 de zile din cauza contestatiei depuse de catre unul dintre cei 2 operatori inscrisi la licitatie. Pentru un an de zile suma maxima a contractului este de 11,4 milioane de lei. Platile se vor realiza insa in functie de comenzile efectiv realizate. Comenzile vor fi emise periodic de catre Directia Tehnica in functie de necesitati. Firma trebuie sa se ocupe de reparatii pe carosabil si trotuare, inlocuire de covor asfaltic dar si reparatii de gropi izolate. Contractul prevede de asemenea reparatii in zonele de pavaje pe zonele cu piatra cubica, aducerea la cota a gurilor de canali si de scurgere sau reparatii in zonele de parcari cu dale inierbate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au furat 3 televizoare in mai putin de 2 ore

De aproape 3 luni de zile politistii sibieni se chinuie sa dea de urma unor hoti care au furat dintr-un magazin de electronice si electrocasnice 3 televizoare si un suport tv. Acum oamenii legii cer ajutorul sibienilor in speranta ca asa ii vor putea identifica pe hoti. Prejudiciul produs magazinului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro