Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

stiri redactie

Vineri 18 octombrie 2019, s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în două locaţii din judeţ, respectiv la Sibiu şi Mediaş.

Cele 422 de persoane  participante ( 312 la Sibiu şi 110 la Mediaş) au avut de ales dintr-un număr total de 521 locuri de muncă vacante puse la dispoziţie de către 38 agenţi economici din judeţ; la Sibiu 23 firme au oferit 361 locuri de muncă, iar la Mediaş 15 agenţi economici au oferit 160 posturi. Din totalul persoanelor participante  51 au fost  absolvenţi ( 39 la Sibiu şi 12 la Mediaş), dintre care 17  au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă (15 la Sibiu şi 2 la Mediaş) în meserii precum: agent de securitate, casier, controlor de calitate, economist, funcţionar administrativ, lucrător comercial, inginer de sistem în informatică, montator subansamble, muncitor necalificat, ospătar şi altele. Pe lângă punerea faţă în faţă efectiv a cererii cu oferta de forţă de muncă, bursa a încercat şi o familiarizare a proaspeţilor absolvenţi cu practicile de căutare a unui loc de muncă, cu participarea la interviuri de angajare precum şi cu tendinţele actuale ale pieţei muncii.                          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR VÂLCENI

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, sub coordonarea Direcției Rutiere, a avut loc la nivel național o acțiune de verificare a modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România. Cu această ocazie polițiștii au verificat 477 de autovehicule, dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro