Revelion fara artificii

Hila Ovidiu

Sibiul are primul Revelion din ultimele 7 fara foc de artificii. Municipalitatea sibiana a decis sa inlocuiasca in noaptea dintre ani pirotehnicele cu lasere si confetti.

In contextul evenimentelor tragice petrecute in urma cu aproximativ 2 luni de zile intr-un club din Capitala municipalitatea sibiana a decis sa spuna pas focului de artificii in noaptea dintre ani. Pentru deliciul sibienilor au pregatit insa un show de lumini.
La 23.55 va urca pe scena viceprimarul cu atributii de primar Astrid Fodor care impreuna cu cei aflati in Piata Mare va da startul numaratorii inverse pentru intrarea in noul an. show-ul de lumini, lasere si confetti va dura aproximativ 10 minute, atat cat ar fi trebuit in mod normal focul de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Superstitii de Anul Nou

Noaptea dintre ani vine la pachet cu o serie de traditii si superstitii vechi de sute de ani sau imprumutate de la alte popoare. Vascul de la usa la intrare si consumul anumitor alimente sunt doar doua dintre superstitiile in care romanii cred cu tarie. Cand vine vorba despre impodobirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro