Retinuti pentru furt din societate comerciala

Hila Ovidiu

2 tineri din Medias au fost retinuti de politisti dupa ce au dat o spargere la o societate comerciala. In cursul noptii acestia au patruns prin efractie in incinta magazinului si au plecat de acolo cu suma de 3700 de lei.

Cel care a descoperit ca a fost calcat de hoti este tocmai administratorul societatii comerciale in cauza. Omul n-a mai stat pe ganduri, a mers la politie, a depus plangere si in scurt timp a fost demarata o ancheta. Oamenii legii nu au avut mult de cautat dupa faptasi pentru ca si acestia sunt tot din Medias. Tinerii cu varsta de 25 de ani au fost nevoiti sa le recunoasca politistilor ca, in toiul noptii, au patruns prin efractie in incinta societatii comerciale si au furat toti banii pe care i-au gasit. In cadrul anchetei politistii au reusit sa recupereze si cei 3700 de lei furati. Banii au fost inapoiati administratorului iar cei doi tineri isi asteapta sentinta fiind acuzati de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pedalam pentru viata

Politia invita sibienii la acte de caritate. Vineri va avea loc o noua editie a evenimentului „Pedalam pentru viata”. Cei care vor sa dea o mana de ajutor sunt asteptati vineri in fata Stadionului Municipal. Sumele colectate vor ajunge la Centrul de Plasament Orlat. Startul va fi dat din fata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro