Retinut pentru furt din auto

Hila Ovidiu

Barbatul prins de jandarmii sibieni in flagrant, in timp ce incerca sa fure bunuri dintr-un autoturism a fost retinut. Judecatorii vor fi insa cei care vor decide daca hotul va sta dupa gratii in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate.

Politistii spun ca hotul prins in flagrant de jandarmi in timp ce incerca sa fure un aparat radio dintr-un autoturism parcat este un valcean in varsta de 44 de ani. Hotul nu ar fi fost prins daca un sibian curajos nu ar fi sunat la 112 pentru a anunta ca se comite un furt. Infractorul a fost retinut de catre politisti iar judecatorii vor fi cei care vor decide daca va fi cercetat din spatele gratiilor sau in libertate.

Politistii incearca acum sa descopere daca valceanul acuzat de tentativa de furt calificat mai are si alte fapte penale la activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au imprumutat pentru bani de facturi si tratamente medicale

Pensionarii se pregatesc deja de iarna. Multi dintre ei si-au facut credite la Casa de Ajutor Reciproc pentru a se asigura ca vor avea bani pentru plata facturilor. Spriati de gandul ca la iarna nu vor avea cu ce sa isi achite facturile la incalzire dar si de faptul ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro