Retea destructurata

Hila Ovidiu

Retea de contrabanda cu tigari destructurata de politisti in urma unor descinderi. Vizate au fost 20 de persoane din Alba Iulia, Sibiu, Arad, Suceava, Maramures, Harghita si Botosani.  O parte dintre retinuti sunt sibieni.

tigariPolitistii structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Alba Iulia, Suceava, Sibiu, Arad, Maramures, Harghita si Botosani si-au dat mana in actiunea de destructurare a unui grup infractional specializat pe contrabanda cu tigarete. Au fost efectuate 36 de perchezitii domiciliare. Vizate au fost 24 de persoane din Sibiu, Arad, Maramures, Suceava Harghita si Brasov, banuitede contrabanda cu tutun. Cercetarile au scos la iveala faptul ca din aprilie 2014 si pana luna aceasta membrii gruparii au adus ilegal pe teritoriul tarii noastre cantitati importante de tigarete provenite din Ucraina. Tutunul a fost mai apoi vandut ilicit romanilor. Contrabandistii transportau tigarile cu masini prevazute cu spatii special amenajate pentru ascunderea acestora. Ulterior, produsele din tutun erau depozitate si comercializate. Au fost conduse la audieri 20 de persoane. Dintre acestea 9 proveneau din municipiul Sibiu si alte doua localitati ale judetului. 5 persoane au fost retinute penru 24 de orem iar instanta va decide daca vor fi sau nu arestate preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua vedeta la Zoo Sibiu

Gradina Zoologica din Sibiu are un nou locuitor. Este vorba despre un pui de maimuta. Este primul din specia sa nascut in captivitate la Sibiu. Micutul are 10 zile si nu a primit inca un nume. Sibienii sunt cei care vor “boteza” micuta maimutica. La Gradina Zoologica Sibiu animalele par […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro