Renii lui Mos Craciun, in concediu la Zoo Sibiu

Hila Ovidiu

Au dus cadouri la toti copiii iar mai apoi s-a oprit la odihna in Gradina Zoologica din Sibiu. Vorbim despre renii lui Mos Craciun. Cei doi reni, alaturi de spiridusii simpaticului Mos au facut poze cu copiii si i –au lasat pe acestia sa probeze sania zburatoare. Renii vor ramane la Sibiu tot anul.

26.12 reni la zoo acopDupa ce au muncit pe rupte tragand pe tot mapamondul sania incarcata cu daruri a lui Mos Craciun, renii pot sta linistiti ca si-au indeplinit misiunea. Ca sa-i recompenseze cumva, Mosul le-a facut cadou un an de concediu in Sibiu, cel mai frumos oras din Romania. Rudolph si Comet nu raman aici singuri ci insotiti de doi dintre spiridusii mosului.Pentru a intregi atmosfera de sarbatoare, cei doi reni au fost acompaniati de colindatori. Cei mai bucurosi de sosirea renilor au fost copiii. Acestia s-au ingramadit sa isi faca poze in sania Mosului si sa se imprieteneasca cu ajutoarele simpaticului batranel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biserici arhipline in a doua zi de Craciun

Dupa ce au petrecut prima zi de Craciun acasa, in sanul familiei, sibienii au mers in a doua zi de sarbatoare la biserica. Mai toate lacasele de cult din oras au fost arhipline. In fiecare biserica la finalul slujbei s-au cantat colinde. Au petrecut prima zi de craciun acasa, alaturi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro