Remiza alba pentru Vointa

Hila Ovidiu

CSU Vointa a remizat sambata in fata gruparii ALRO Slatina. Dupa partida disputata pe „Municipal”, scor final 0-0, Vointa obtine primul punct in clasament, dar evolutia echipei in Liga a ll-a este incerta in continuare.

Inca o remiza alba pentru echipa locala de fotbal. CSU Vointa a facut 0 egal sambata, cu ALRO Slatina, pe teren propriu. Desi partida a inceput promitator pentru sibieni, care au inscris in primele 5 minute ale partidei,  golul marcat de Cristi Cigan a fost  anulat pentru ofsaid. Desi intrarea la meci a fost libera, in tribune au fost prezenti doar in jur de o mie de oameni. Insa, desi putinii, suporterii prezenti la meci si-au aratat sustinerea pentru echipa prin intermediul unui banner urias pe care au scris “Atatea zvonuri despre desfiintare, Noi luptam in continuare!”. Cu toate acestea, perspectivele nu sunt prea luminoase pentru Vointa. Prezent la meci, Ioan Hambasan, care a anuntat ca s-a retras de la club, a declarat ca nu a primit nicio oferta pana acum si ca asteapta sa treaca acel termen de doua saptamani pe care l-a dat pana sa inceapa lichidarea clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mars unionist la Sibiu

Zeci de tineri au manifestat duminica la Sibiu pentru unirea Basarabiei cu Romania. Marsul, care s-a desfasurat in zona centrala a orasului, a fost organizat de filiala Sibiu a Platformei Civice Actiunea 2012. Peste 40 de persoane, in mare majoritate tineri, au manifestat duminica la Sibiu pentru unirea Basarabiei cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro