Refuzul recoltarii de probe biologice i-au adus un dosar penal

Hila Ovidiu

Un tanar de 29 de ani din Sibiu s-a ales cu dosar penal dupa ce a refuzat sa se supuna procedurii de recoltare de probe biologice. Barbatul a produs un accident rutier minor, soldat doar cu pagube materiale, iar politistii nu au putut ignora faptul ca soferul duhnea a alcool.

Incapatanarea si prostia i-au adus unui tanar de 29 de ani din Sibiu un dosar penal. Baiatul a urcat baut la volan, si a provocat un accident usor, soldat doar cu pagube materiale. Politistii ajunsi la fata locului au simtit de la distanta faptul ca soferul mirosea puternic a alcool, dar nu l-au putut convinge nici in ruptul capului sa sufle in etilotest sau sa mearga la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Neavand alternativa, oamenii legii i-au intocmit conducatorului auto dosar penal pentru refuzul recoltarii de probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protocol privind normele generale de aparare impotriva incendiilor

APIA, ISU si Garda de Mediu si-au dat mana in incercarea de a proteja natura. Vorbim aici despre un proiect ce reglementeaza modul in care se pot face incedierile controlate. Masura a fost luata dupa ce in ultima vreme s-a constatat o crestere alarmanta a numarului de incendii produse de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro