Rectificare bugetara

Hila Ovidiu

Consiliul judetean a facut rectificare bugetara. Sumele alocate merg catre un drum judetean, 3 spitale din Sibiu si Sala Transilvania.

Cele trei spitale din Sibiu vor primi bani pentru achizitii de aparatura si echipamente medicale. S-a alocat o suma de peste 4,5 milioane de lei. dintre acestia doar 527 de mii de lei sunt bani de la Consiliul Judetean. Restul provin de la Ministerul Sanatatii. Au fost alocati bani si pentru consolidarea drumului judetean 106 E Tilisca-Rod. S-a alocat suma de 430 de mii de lei. Reabilitarea drumului este necesara dupa ce in lunile aprilie si mai au avut loc alunecari de teren din cauza ploilor abundente. Proiectul tehnic va fi gata pana in 10 iunie iar din 20 iunie vor incepe lucrarile efective. Consilierii judeteni au mai alocat si suma de aproape 200 de mii de lei pentru reabilitarea suprafetei de joc a Salii Transilvania. Lucrarile vor fi efectuate in luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat preventiv

Tanarul banuit ca a furat din mai multe garaje si masini a fost arestat preventiv. Instanta a a decis ca acesta sa petreaca dupa gratii urmatoarele 30 de zile. Tanarul de 20 de ani suspectat ca in aceasta luna a pradat mai multe masini si anexe gospodaresti va fi cercetat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro