Recomandari rutiere

Hila Ovidiu

Soferi, atentie la trafic!!! Este recomandarea pe care politistii rutieri o dau tuturor conducatorilor auto in conditiile in care pentru saptamana aceasta nu se anunta o vreme prea prietenoasa. Oamenii legii reamintesc faptul ca la prima zapada anvelopele de iarna devin obligatorii.

imagesVremea din urmatoarele zile nu pare sa fie tocmai prietenoasa. Luni a plouat mai toata ziua, iar de miercuri ploile revin. De joi se pare, spun meteorologii ca putem avea parte si de primii fulgi de zapada din noiembrie. In aceste conditii soferii sunt cei care trebuie sa isi ia masuri de precautie. Politistii rutieri dau cateva sfaturi. Inainte de a pleca la drum nu uitati sa va informati despre conditiile meteo mai ales pe traseul pe care urmeaza sa il parcurgeti. Verificati starea tehnica a masinii, incepand cu luminile, sistemul de dezaburire, sistemul de directie si franele! Pentru orice eventualitate e bine ca, daca urmeaza sa parcurgeti trasee lungi, sa aveti masina dotata cu lanturi, paturi si termosuri cu lichide calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3810 doze in prima transa

Luni au sosit la Sibiu primele doze de vaccin antigripal. Vorbim despre aproximativ 4 mii de doze din cele 60 de mii solicitate Ministerului Sanatatii. Prioritate la vaccinare vor avea cei aflati in categoriile de risc. Incepe campania de vaccinare antigripala. Prima transa a sosit deja luni. Este vorba despre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro