Ramane in arest

Hila Ovidiu

Fostul director al Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu a cerut din nou cercetarea in stare de libertate, sub control judiciar. Atat cererea catre  Tribunalul Sibiu cat si recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia, i-au fost respinse.

Magistratii Tribunalului Sibiu au respins cererea de eliberare sub control judiciar formulata de fostul director la Casei de Cultura Sibiu, arestat in urma cu 30 de zile. El a facut recurs, dar si acesta a fost respins de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia. Silvestru Tomuta a fost arestat la inceputul lunii Martie pentru ca ar fi pretins 2.000 de euro de la un sibian pentru a aproba inchirierea unui spatiu din incinta institutiei.
Contractul a fost incheiat in cursul lunii decembrie 2011 pe o perioada de 5 ani si avea o suma modica.   In 29 februarie 2012 Silvestru Tomuta a fost surprins in timp ce primea de la denuntator suma de 2 mii de euro,  ca mita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bazar de pasti

Daca doriti sa va impodobiti casa pentru Pasti, cu obiecte facute manual, dati o fuga pana la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Copiii cu tulburari emotionale si cu probleme de motricitate au organizat un bazar cu tablouri, coronite si iepurasi. Cu banii stransi vor fi cumparate materiale atat de necesare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro