Ramane in arest

Hila Ovidiu

Tanara in varsta de 25 de ani care si-a omorat propriul copil cu sange rece, ramane in arest. Este decizia procurorilor sibieni care au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele femeii.  Ea a recunoscut fara remuscari ca si-a ucis copilul in vinerea mare.

Dupa ce a stat 4 ore la Parchetul de pe langa judecatoria Sibiu, unde a fost audiata, mama ucigasa a fdost transferata in arestul politiei. Deocamdata va ramane acolo timp de 29 de zile. Tanara care s-a nascut in  Cisnadie locuia fara forme legale pe Strada Ion Creanga din Sibiu. Ea si-a omorat pruncul in Vinerea Mare si i-a tinut cadavrul in casa mai bine de o saptamana. Anchetatorii spun ca micutul a fost omorat prin sufocare. IUn timp ce cadavrul zacea in locuinta, femeia a petrecut sarbatorile pascale in compania concubinului sau. Au avut insa si bani. Actele gasite de anchetatori, dovedesc faptul ca la sfarsitul lunii martie, tanara imprumuta-se de la o banca suma de 30 de mii de lei. Femeia este acuzata de omor si risca sa stea toata viata dupa gratii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dorm in strada

40 de oameni printre care si 20 de copii, au ramas in strada. Acestia fac parte dintr-o singura familie care locuia pana miercuri intr-o casa ILL, de pe strada Verzariei. De la cel mai mic pana la cel mai mare, ei au scos toate lucrurile din casa dar fara a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro