raliul sibiului impune restrictii de trafic in sibiu

studio

Mai e putin pana se va da startul la Raliul Sibiului. Politistii va avertizeaza ca in aceste zile sa circulati cu atentie pentru a evita evenimentele rutiere.

Desi este considerat un raliu pe macadam, Raliul Sibiului Romania are si portiuni de asfalt incluse in probele speciale. Celebra proba Santa Max se va desfasura pe ambele suprafete, iar speciala Paltinis, lunga de 10 km, este in totalitate pe asfalt. Probele de macadam de la Sibiu nu sunt cele mai dure din lume, dar pericolul unei pene de cauciuc este prezent la fiecare pas. In plus, temperatura amibinetala va depasi cel mai probabil 30 de grade, asa ca echipajele vor fi solicitate la maximum mai les pe Gatu Berbecului, cea mai lunga proba speciala a raliului de 28,5 km. Vor fi si anumite restrictii de trafic, asa ca politistii ii sfatuiesc pe spectatori dar si pe soferii aflati cu treaba in aceste zone, sa respecte indicatoarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

concediu cu peripetii si masini distruse

Cativa turisti care se aflau la camping pe Valea Caselor din Rasinari au fost atacati de un grup de tineri. Agresorii i-a amenintat cu bataia si le-a spart masinile. Cei 4 au fugit dar unul dintre ei a fost prins de politisti. Oamenii legii incearca acum sa ii identifice pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro