RALIUL SIBIULUI – DOAR O ZI PÂNĂ LA DEBUT

studio

Patrik Flodin, in varsta de 28 ani, va lua startul in premiera la Raliul Sibiului Romania cu un Ford Fiesta S2000. Pilotul echipei PS Engineering, echipa care ii apartine lui Petter Solberg, este la primul sezon in IRC si concureaza alaturi de Göran Bergsten, un copilot care a evoluat si in dreapta lui Henning Solberg.

Patrik Flodin a confirmat si el participarea la Raliul Sibiului Romania, etapa inclusa in premiera anul acesta in Intercontinental Rally Challenge. Pilotul suedez va lua startul cu o masina Ford Fiesta S2000 si va concura alaturi de Göran Bergsten, un copilot care a debutat în 1990 si care a mers si in dreapta lui Henning Solberg. Raliul Sibiului Romania este programat in perioada 19 – 21 iulie, iar pilotii vor avea de parcurs 200,2 kilometri impartiti in 12 probe speciale. Raliul va incepe cu joi seara, la ora 20:00, cu o parada a pilotilor, urmata de startul festiv la ora 21:00 in Piata Mica. Apoi, vineri si sambata, sunt programate cele 12 speciale pe macadam si asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CARAVANA CERESIT A AJUNS ÎN SIBIU

Caravana Ceresit a poposit si la Sibiu. „Ceresiada”, se desfasoara in perioada 23 iunie – 15 septembrie si opreste in mai toate marile orase. Caravana Ceresit este cel mai mare eveniment al pasionatilor de mesterit din Romania, poposind in 18 orase : Ploiesti, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Bistrita Nasaud, Baia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro