Raimar Wagner renunta la functia de consilier

Hila Ovidiu

Agentia Nationala de Integritate da iama in consilierii locali ai Sibiului. Astfel, pentru ca derulat contracte in anii trecuti cu institutiile subordonate Consiliului Local, Raimar Wagner a fost declarat incompatibil pentru functia de consilier. Locul acestuia va fi ocupat de urmatorul consilier local de pe lista FDGR.

Dupa decizia data de Agentia Nationala de Integritate, la nivel de FDGR s-a decis ca Raimar Wagner sa renunte la posutl de consilier obtinut in urma alegerilor locale ce au avut loc in 10 iunie. „In aceste conditii, domnul Raimar Wagner nu va mai fi consilier local, se va retrage de pe liste”, a declarat primarul Sibiului si seful FDGR,  Klaus Johannis. Decizia ANI vine dupa ce fostul consilier a beneficiat in perioada 2008-2012 de 3 contracte de inchiriere realizate in parteneriat cu institutii subordonate Consiliului Local. Beneficiul obtinut de catre acesta de pe urma celor trei contracte a depasit 200 de mii de lei. Locul sau pe lista consilierilor din partea Forumului Democrat al Germanilor Din Romania va fi ocupat de catre urmatorul candidat pe lista de la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cultura luxemburgheza va fi sarbatorita de la anul si la Sibiu

Din 2013 in Sibiu va avea loc un nou eveniment cultural. Este vora despre Zilele Culturale Luxemburgheze. Bazele noului proiect au fost puse marti in cadrul intalnirii dintre primarul Klaus Johannis si Octavie Modert Munistrul Culturii din Marele Ducat de Luxemburg. Intalnirea a avut loc cu prilejul vizitei oficiale pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro