Prudenta maxima in trafic

Hila Ovidiu

In judetul Sibiu, sezonul estival atrage dupa sine si ample lucrari de reabilitate a carosabilului, atat pe principalele artere din municipiu, cat si pe drumurile nationale. Dat fiind faptul ca la sfarsit de saptamana se inregistreaza valori foarte mari de trafic, iar DN 14 este in reabilitatre, politistii indeamna la rabdare, indulgenta in trafic si respectarea semnalelor politistilor si a culorilor semafoarelor.

Traficul pe drumurile nationale dar si pe principalele artere din municipiul Sibiu a devenit un adevarat cosmar pentru soferi, odata cu inceperea lucrarilor de reabilitare a carosabilului. La ora actuala se lucreaza la sensul giratoriu de la blocul plomba, dar si la mai multe strazi intens circulate. Totodata, viaductul Gara Mica este inchis, iar pe DN 14 se lucreaza intens si sunt instalate semafoare. Toate aceste blocaje pun nervii soferilor la grea incercare, si pot duce la producerea de accidente rutiere grave, daca soferii nu respecta indicatoarele instalate de drumari. In aceste conditii, politistii rutieri fac apel la calm si rabdare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori minori

Doi copii in varsta de 11 si 15 ani sunt acuzati ca au sustras mai multe produse alimentare de pe rafturile unui magazin din localitatea sibiana Brateiu. Desi sunt minori, ei sunt cercetati de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. La varste inca fragede, 11, respectiv 15 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro