Prudenta la volan va aduce acasa in siguranta alaturi de cei dragi

Hila Ovidiu

Circulati cu grija. In ultimele zile accidentele rutiere s-au tinut lant. Politistii fac apel la toti participantii la trafic sa dea dovada de prudenta maxima.

Recomandarile de prudenta in trafic vin cu atat mai mult cu cat in aceste zile nici vremea nu pare sa fie prea prietenoasa. Miercuri a plouat torential in mai multe zone ale judetului. Soferii sunt sfatuiti sa nu calce prea tare pedala de acceleratie si sa fie atenti la pietoni, alti conducatori auto aflati in trafic sau biciclisti, mopedisti si motociclisti. Pietonilor li se recomanda sa traverseze doar pe spatiile special marcate si sa circule numai pe trotuar. In absenta acestuia pietonii pot circula cat mai aproape de marginea drumului. Biciclistii, mopedistii si motociclistii sunt sfatuiti sa poarte echipament de protectie si veste reflectorizante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vreme rea

Vine potopul! Jumatate din tara este sub cor galben de ploi si vijelii. Avertizarea meteorologica vizeaza si o parte a Sibiului. Atentionarea meteorologica de cod galben a intrat in vigoare miercuri la ora 20.00 si este valabila pentru 24 de ore. Vizate sunt partial sau in totalitate 23 de judete […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro