Proxeneti arestati

Hila Ovidiu

Politistii Serviciului Investigatii Criminale au destructurat o grupare infractionala cu preocupari in sfera prostitutiei si proxenetismului. Patru persoane au fost retinute. Gruparea actiona in zona de nord a judetului.

Politistii Serviciului Investigatii Criminale au desfasurat o ampla actiune la nivelul judetului Sibiu in vederea combaterii faptelor de prostitutie si proxenetism. Actiunile s-au desfasurat in municipiile Sibiu si Medias, precum si in localitatile Copsa Mica, Cisnadie si Talmaciu, fiind efectuate descinderi la adresele unor persoane suspecte de savarsirea infractiunilor de proxenetism.  In urma acestor actiuni s-a reusit destructurarea unei grupari infractionale ce actiona pe raza municipiului Medias, cu preocupari in sfera prostitutiei si proxenetismului. In urma acestor razii au fost constatate 14 infractiuni de prostitutie si 4 infractiuni de proxenetism. Persoanele cercetate pentru proxenetism, fapta prevazuta au fost retinute pentru o perioada de 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu, urmand a fi prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva. Anchetatorii spun ca este vorba despre trei femei si un barbat care in perioada 2011 – martie 2012, au indemnat si inlesnit derularea de activitati de prostitutie pentru mai multe tinere, dintre care unele minore, de pe raza municipiului Medias si a localitatilor invecinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atacat de albine

Un tanar a fost miercuri atacat de un roi de albine. Baiatul mergea spre casa cand, insectele s-au napustit asupra sa, doborandu-l de pe bicilcleta. Victima a fost transporata la spital. Baiatul are 24 de ani si locuieste in orasul Cisnadie. El mergea spre casa pe bicicleta iar in apropiere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro