Provocari pentru stiinta si cercetare in perioada de criza

Hila Ovidiu

Tarile care investesc in stiinta si dezvoltare sunt mai bogate. Este declaratia cu care Rectorul Universitatii Alma Mater a deschis a 6-a Conferinta Stiintifica Internationala cu tema ” Provocari pentru stiinta si cercetare in perioada de criza”. Maniefstarea are loc in aceasta perioada la Sibiu si a strans laolalta sute de elevi si profesori.

Universitatea Alma Mater din Sibiu organizeaza prima mare conferinta internationala din acest an. Este vorba despre cea de-a sasea Conferinta Stiintifica Internationala cu tema ” Provocari pentru stiinta si cercetare in perioada de criza „. Manifestarea  se desfasoara in perioada 29 – 31 martie la Sibiu. Deschiderea conferintei a avut loc vineri cu adunarea in plen a participantilor la eveniment. Imediat dupa edschidere au fost prezentate in plen referatele participantilor. Acestea au fost sustinute in cadrul mai multor sectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Colegiului National Octavian Goga

Zile de sarbatoare la Colegiul National Octavian Goga. Institutia de invatamant a implinit 126 de ani. Zilele colegiului au debutat vineri si se vor incheia tocmai in data de 2 aprilie. In aceasta perioada vor avea loc sesiuni de comunicare, lansari de carte, concursuri, excursii si multe alte activitati menite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro