Protejati-va copiii!

Hila Ovidiu

A inceput vacanta, iar politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija ce fac copiii dumneavoastra in timpul liber, si mai ales ce anturaje fracventeaza. De asemenea, in  cazul copiilor mici, invatati-i temeinic sa respecte regulile rutiere, pentru a evita orice fel de accidente.

Politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija de copiii dumneavoastra, mai ales pe perioada vacantei. Zilnic, cei mici sunt expusi riscurilor atunci cand merg pe strada, stau pe internet sau ies in oras cu prietenii. Copiii risca in orice moment sa devina victimele unor accidente rutiere, daca nu ii invatati regulile de circulatie, iar adolescentii risca sa intre in anturaje suspecte, unde pot deveni victime sau infractori. Cum oamenii legii se confrunta zilnic cu astfel de cazuri, considera ca niciun efort nu este prea mare din partea parintilor pentr a-si proteja copiii. Tocmai de aceea politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul IPJ Sibiu merg zilnic in scoli si le vorbesc elevilor despre pericolele de care trebuie sa se fereasca. Insa si parintii trebuie sa stie care sunt aceste pericole si sa-si protejeze copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale la animale

Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu  au continuat actiunile de control in targurile de animale si in trafic pe drumurile nationale, actiuni prin care s-a urmarit modul cum se aplica si se respecta legislatia privind miscarea si transportul animalelor si a produselor alimentare de origine animala. Inspectorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro