Proiectii in premiera la Cluj si Bucuresti

Hila Ovidiu

Cele mai bune documentare care au fost proiectate in editia de anul trecut a festivalului Astra Film pleaca in turneu prin tara. primele orase unde se vor face proiectii sunt Bucurestiul si Clujul.

indexCu tolba plina, Astra Film porneste in turneu. Prima oprire se face fix in Capitala. Cele mai bune filme premiate la festival in 2014 ajung acum in fata publicului bucurestean. Prima proiectie care nu trebuie ratata la Bucuresti este „Uncle Tony”, o pelicula ce vorbeste despre cenzura comunista in lumea cinematografiei bulgare. Marmato, este o alta pelicula care prezinta o poveste asemanatoare Rosiei Montane. Filmul vorbeste despre lupta companiei canadiene care urmareste exoloatarea uneia dintre cele mai mari rezerve de aur de pe planeta aflata in Columbia si localnicii zonei care se opun. Printre filmele care vor face deliciul publicului bucurestean se numara Maidan, castigatorul marelui premiu de anul trecut, Art War, sau Resolutions 2014. la Cluj caravana Astra Film poposeste pana in 12 martie. Clujenii se pot delecta cu Waiting for August si multe alte pelicule care au fost premiate la editia de anul trecut a festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cura de slabire cu tarate de psyllium

Au apus vremurile cand doamnele si domnisoarele care vroiau sa dea jos cele cateva kilograme acumulate pe timp de iarna tineau diete drastice, sau mai rau, se infometau. Acum toti cei care vor sa slabeasca usor au la dispozitie taratele de psyllium. Zeci de vedete din tara si strainatate au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro