Program special de Saptamana Europeana a Mobilitatii

Hila Ovidiu

Saptamana Europeana a Mobilitatii vine cu evenimente unul si unuil la Sibiu. Oamenii pot inchiria gratuit biciclete si trotinete, pot beneficia de gratuitati si se pot bucura de spectacole. Toate momentele importante pot fi imortalizate pentru a fi postate mai apoi pe site-urile de socializare.

Concursul dedicat Saptamanii Mobilitatii Europene este inca in desfasurare asa ca cei care vor sa se inscrie nu au altceva de facut decat sa se fotografieze alaturi de biciclete sau trotinete in zonele indicate de organizatorii competitiei si sa posteze imaginile pe site-urile de socializare folosind hastag-urile specifice. Cei care nu au trotineta pot inchiria gratuit una in zilele de 22 si 23 septembrie in intervalul orar 10.30-18.00. Tot gratuit pot fi inchiriate si biciclete.

Pentru cei mici Piata Schiller gazduieste ateliere organizate de catre Teatrul Gong. Si tot acolo, dar si in Piata Mica, in 22 septembrie, are loc Sibiu Guitar Meeting. Si cum la moda este imortalizarea momentelor frumoase si postarea lor pe site-urile de socializare cei care ajung in Piata Schiller, Zoo Sibiu, Teatrul Gong sau Muzeul in aer liber pot folosi ramele de fotografii speciale pentru social media. Si pentru ca tot a venit vorba de Zoo si de Muzeul Dumbrava, in 22 si 23 intrarea este libera pentru cei care ajung in zona cu bicicleta sau trotineta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii sibieni, mai activi in unitatile de invatamant

Saptamana Europeana a Mobilitatii vine cu evenimente unul si unuil la Sibiu. Oamenii pot inchiria gratuit biciclete si trotinete, pot beneficia de gratuitati si se pot bucura de spectacole. Toate momentele importante pot fi imortalizate pentru a fi postate mai apoi pe site-urile de socializare. Concursul dedicat Saptamanii Mobilitatii Europene […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro