Program derulat intre Alba si Sibiu

Hila Ovidiu

Vineri la Prefectura Alba a fost lansat proiectul „Managementul planurilor de intervenţie şi contingenţă pentru infrastructura critică la nivel  regional, utilizând sisteme informatice de gestiune şi evaluare a riscurilor, pentru îmbunătăţirea  procesului de luare a  deciziilor la nivelul  autorităţilor publice locale”, program din care face parte si Judetul Sibiu. Acesta este unic in tara si are ca scop realizarea unui mai bun management al situatiilor de urgenta. Parteneriatul dintre Prefectura Alba si cea de la Sibiu se va derula pe o perioada de doi ani.

Proiectul a fost gandit timp de cateva luni, acordul dintre cele doua institutii a fost semnat la mijlocul lunii februarie iar vineri la Alba a fost lansat oficial programul. Proiectul este unic la ora actuala in tara si are ca scop  identificarea zonelor cu potential de risc si implementarea unor masuri asiguratorii in aceste zone. La capatul celor doi ani de implementare a proiectului peste 100 de persoane din Alba si Sibiu vor sti cum sa managerieze util situatiile de urgenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoarea Sfintilor 40 de mucenici

Orice bun crestin stie ca in fiecare an la 9 martie se sarbatoresc Sfintii 40 de mucenici din Sevastia. Sarbatoarea  aminteste de sacrificiul celor 40 de ostasi pentru a-si proteja credinta crestina. In traditia populara ziua marcheaza inceputul anului agrar. Sarbatoarea crestina a Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro