Program de canicula la Centrul Chinologic

Hila Ovidiu

La fel ca si oamenii, cainii politisti de la Centrul Chinologic “Aurel Greblea” din Sibiu resimt din plin caldura. Pentru a-i proteja de temperaturile extreme, conductorii au programat antrenamentele la primele ore ale diminetii. De asemenea cateii se pot balaci in iazul din curte, padocurile le sunt udate periodic iar apa nu li se termina din castroane.

La temperaturi ce depasesc cu mult 30 de grade Celsius, chiar si cei mai perseverenti politisti au de suferit. Exceptie nu fac nici cainii din cadrul Centrului Chinologic “Aurel Greblea” din Sibiu. Pentru a le face cainilor si conductorilor lor antrenamentele suportabile, personalul Centrului Chinologic a luat o serie de masuri speciale pentru aceste temperaturi extreme. Insa politistii patrupezi sunt cu adevarat fericiti atunci cand, printre antrenamente, li se ofera ocazia sa faca o baie in iaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Feriti-va de canicula

Se anunta zile caniculare, iar medicii ii sfatuiesc pe varstnici si persoanele care sufera de afectiuni cardiace sa se fereasca de soare si de caldura. De asemenea, daca e neaparat sa iesiti din casa, ebitati orele amiezii, cautati zonele mai umbroase si neaparat sa consumati foarte multa apa. Temperaturile extreme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro