Profit „subtire” pentru florari si taximetristi in prima zi de scoala

De la an la an, prima zi de scoala este tot mai saracacioasa pentru florarii din piete. Acestia spun ca, oamenii nu au bani, si cumpara flori putine si ieftine. In aceeasi situatie sunt si taximetristii care sperau la venituri substantiale luni, insa au constatat o crestere cu doar 20 la suta a numarului clientilor.

Florarii care au sperat ca isi vor rotunji veniturile odata cu inceperea anului scolar, au ramas profund dezamagiti. Parintii au cheltuit mult pentru ghiozdanul celor mici si de abia le-au mai ramas bani de flori. Asa ca sau limitat la buchete saracacioae, cu flori ieftine. Luni dimineata, in Piata de Flori din parcarea teatrului, parintii nu se inghesuiau prea tare la flori, iar vanzatorii fluierau a paguba.Nici taximetristii nu au fost mai norocosi. Daca in alti ani aveau clienti cu nemiluita, care se grabeau sa ajunga la deschiderea anului scolar, luni dimineata oftau in asteptarea clientilor.Pe de alta parte, florariile cu traditie nu au dus lipsa de clienti. Oamenii care stiu ca aici gasesc flori la preturi decente si aranjamente deosebite, au preferat aceasta varianta, pietelor de flori.

 

One thought on “Profit „subtire” pentru florari si taximetristi in prima zi de scoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scoli renovate in Slimnic

Si in mediul rural, prima zi de scoala a fost deosebita pentru cei mici. Aproape 500 de copii au inceput scoala in conditii optime in localitatile Slimnic, Rusi si Veseud. In Slimnic, scoala are fatada proaspat renovata iar interiorul arata impecabil. Directorul de aici a reusit acest lucru din resurse […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro