Produse „traditionale” contrafacute

Hila Ovidiu

Produsele traditionale controlate de catre politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor. Vizata a fost zona turistica dinspre localitatea Avrig. Multi comercianti nu erau in regula asa ca s-au dat amenzi si s-au confiscat sute de kilograme de produse alimentare.

imagesComerciantii de produse traditionale de pe drumul care urca spre Transfagarasan au fost controlati de catre politistii de la Investigarea Fraudelor. Controalele s-au facut in colaborare cu specialistii Directiei Sanitar Veterinare. Oamenii legii au gasit mai multe neconformitati si au impartit amenzi in stanga si in dreapta. De asemenea au fost confiscate peste 250 de kilograme de produse alimentare. 7 dintre amenzi au fost aplicate pentru comert ilicit. Valoarea lor este de 8 mii de lei. alte 5 amenzi au fost date de catre cei de la DSV. Valoarea celor din urma este de 4800 de lei. oamenii legii au confiscat si carne, produse din carne, lactate si aclool in valoare de peste 10 mii de lei. Au primit amenzi comerciantii care nu au avut documente de provenienta a marfii, nu au avut marca de identificare sau conditiile de depozitare au fost precare. Ba mai mult, in unele cazuri politistii sibieni au constatat ca unele produse erau achizitionate din anumite magazine si mai apoi erau vandute ca fiind produse bio produse chipurile in gospodariile proprii ale vanzatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri de prim ajutor

Crucea Rosie Sibiu organizeaza cursuri de prim ajutor! Dureaza doar 12 ore si il poate face oricine. O manevra efectuata la timp poate salva oricand viata unui om, sau o poate mentine pana la sosirea ambulantei. Cursurile de prim ajutor ar trebui absolvite de fiecare dintre noi. Si asta pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro