Produse „traditionale” confiscate

Hila Ovidiu

Comerciantii de pe DN1 au fost controlati de catre inspectorii OPC. Legiuitorii au dat amenzi cu nemiluita si au confiscat toate produsele neconforme. Au fost insa si comercianti care au primit laude. Vorbim despre cei care si-au dotat tarabele cu vitrine frigorifice.

278-lapte

La mai bhine de jumatate din cei 15 operatori economici controlati de catre cei de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului au fost gasite nereguli. Lipseau preturile, nu aveau autorizatie de functionare de la primarie, nu aveau certificatele de producator avizate iar conditiile de depozitare si refrigerare a marfii lipseau cu desavarsire in unele cazuri.
Legiuitorii au dat 10 amenzi in valoare de aproape 50 de mii de lei, 5 avertismente, au oprit temporar de la comercializare produse lactate in valoare de peste 5300 de lei si au interzis comercializarea pentru produse de peste 100 de lei. peste 15 zile comisarii vor merge din nou in control la comerciantii de pe DN1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Credite pentru fermieri

Sunteti fermier si aveti nevoie de credit? Il puteti obtine daca va luati adeverinta de la APIA. Agentia are conventii cu mai multe banci. Specialistii va explica ce trebuie sa faceti mai exact. Beneficiaza de aceasta adeverinta pentru obtinerea creditului toti frermierii selectati la control. In adeverinta se specifica si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro