PRODUCATORII SIBIENI, INCURAJATI DE PRIMARIE SA ISI VANDA MARFA IN PIETELE DIN SIBIU

studio

Producatorii din judet sunt asteptati in pietele sibiene. Consiliul Local Sibiu, implementeaza in prezent un proiect care sa incurajeze producatorii de fructe si legume din intreg judetul Sibiu. Acesti producatori sunt asteptati in pietele agro-alimentare, in spatii special amenajate pentru ei.

Incepand de luni, au fost puse la dispozitia producatorilor de legume si fructe din judetul Sibiu mese pliante amplasate in sectoare distincte ale pietelor. In Piata Cibin vor fi amplasate 40 de mese pliante destinate acestora, in Piata Rahova 20 de astfel de spatii, iar in Piata Vasile Aron 5 mese. Producatorii din judetul Sibiu vor face dovada calitatii lor de producator prin intermediul certificatului emis de primaria unde se afla pamantul cultivat si vor plati doar taxa pentru ocuparea mesei respective. In functie de cerere, numarul de mese poate fi suplimentat.
Producatorii si comerciantii de legume si fructe au la dispozitie peste 280 de locuri in Piata Cibin, 137 de locuri in Piata Rahovei si 20 de locuri in Piata Vasile Aaron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VOTEAZA LEGAL!

In perioada 15 – 29 iulie, la nivel national se desfasoara Campania de informare „Voteaza legal! Politistii spun ca este vorba despre o campanie de constientizare si informare a cetatenilor. In contextul campaniei electorale generata de referendumul pentru demiterea presedintelui, Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia Informare si Relatii Publice, organizeaza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro