„Privighetoarea”, in premiera la Teatrul Gong

Sarbatoarea internationala dedicata teatrului vine cu o premiera la Gong. Se pune in scena piesa “Privighetoarea”. Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste de peste 7 ani.

Firul povestii se leaga de imparatul Chinei care ajunge sa cunoasca o privighetoare adevarata, o cantareata desavarsita. Incearca sa o pastreze pe aceasta numai pentru el insa pasarea nu se simte confortabil inchisa intr-o colivie. Pentru si-a cerut libertatea, pasarea este alungata din regat si inlocuita cu una mecanica. Cea de pe urma se strica insa chiar atunci cand imparatul avea mai mare nevoie de ea. Bolnav, cazut la pat, imparatul face pace cu privighetoarea adevarata si ii promite acesteia ca nu va mai incerca niciodata sa o inchida in colivie. Pasarea reuseste sa il vindece pe imparat cu frumusetea trilurilor sale si ii promite acestuia ca, atata timp cat va fi libera, va veni sa ii cante ori de cate ori acesta va dori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parintii micutului strivit de remorca nu pot fi acuzati de neglijenta!

Directia pentru Protectia Copilului s-a autosesizat  si a deschis, in cursul acestei zile, o ancheta in cazul baietelului de 4 ani strivit sub remorca unui tractor in weekend. Specialistii spun insa ca parintii nu pot fi acuzati de neglijenta. Copilasul se afla inca in stare extrem de grava la spital. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro