Prinsi la furat

Hila Ovidiu

Prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sustraga stalpi metalici. Doi barbati sunt cercetati de politistii din cadrul Politiei Orasului Avrig, fiind surprinsi in timp ce incercau sa sustraga stilpii metalici ai retelei de alimentare cu energie electrica a statiei de captare a apei pentru localitatea Marsa.

Evenimentul a fost sesizat duminica seara in jurul orelor 16. La fata locului politistii au identificat doi barbati. Acestia in varsta de  25, respectiv 74 de ani, erau domiciliati fara forme legale in localitatea Avrig. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca cei doi barbati incercau sa sustraga  stalpi metalici ce sustin reteaua de alimentare cu energie electrica apartinand unei societati comerciale din localitatea Marsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contract semnat

Saptamana aceasta a debutat in forta cu semnarea contractului pentru proiectul de “Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din Municipiul Sibiu si comuna Selimbar”. Firmele care si-au adjudecat licitatia vor incasa pentru lucrari aproximativ 49 de milioane de lei. Contractul “Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro