Prinsi in flagrant

Hila Ovidiu

3 persoane au fost prinse in flagrant in timp ce incercau sa sustraga componente de pe calea ferata. Acestia furasera suruburi, cabluri si alte piese metalice. Culmea este ca cei trei sunt cercetati in stare de libertate desi actiunea lor putea duce la o adevarata tragedie.

furt cale ferataAu trecut razant pe langa o condamnare. Vorbim despre 3 barbati cu varste cuprinse intre 31 si 41 de ani care au fost prinsi de catre Politistii de la Transporturi in flagrant, in timp ce incercau sa fure componente de la sinele de tren. Cei 3 barbati sunt din Copsa Mica si Stoenesti. Acestia reusisera sa sustraga 60 de kilograme de suruburi si alte componente metalice de pe calea ferata dar si 40 de metri de cablu. Desi riscau sa produca o adevarata tragedie pe calea ferata din cauza pieselor furate cei 3 au fost lasati in libertate de catre magistrati. S-au ales insa cu dosare penale pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, printre cele mai pasnice judete

Sibiul este considerat unul dintre judetele cele mai sigure in ceea ce priveste numarul de crime. Pe primul loc la capitolul siguranta se situeaza vecinii de la Alba. La polul opus este Maramuresul. La baza calculului de siguranta a cetatenilor a stat numarul de crime comise in anul trecut. Astfel, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro