Prinsi in flagrant

Hila Ovidiu

2 hoti au fost prinsi de plitisti chiar in momentul in care incercau sa fure bunuri din curtea unui imobil. Barbatii de 18 si 40 de ani sunt banuiti de savarsirea a 17 infractiuni de furt calificat respectiv o talharie. Cei 2 au fost retinuti pentru 30 de zile.

hotCei doi au fost prinsi undeva dupa ora 2 dimineata. Oamenii legii au ajuns la fata locului chiar in momentul in care barbatii de 18 si 40 de ani incercau sa sustraga mai multe bunuri din curtea unui imobil. Luati la bani marunti, cei doi hoti domiciliati in Saros pe Tarnave, se dovedesc a fi autorii a alte 17 furturi si o talharie comise in perioada decembrie 2014-ianuarie 2015. Cei 2 au fost retinuti pentru 30 de zile, iar politistii Biroului de Investigatii Criminale din Medias continua cercetarile pentru a stabili intreaga activitate infractionala a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor beat, la volanul unei masini furate

La doar 16 ani un minor este cercetat penal dupa ce a furat o masina si a condus-o pe drumurile publice. Tanarul se afla in stare de ebrietate la momentul la care a fost prins de politisti. Baiatul este acuzat acum de furt calificat si infractiuni rutiere. La doar 16 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro