Primul caz de gripa confirmat la Sibiu

Hila Ovidiu

Avem primul caz de gripa la Sibiu. Testele cu laboratorul au aratat prezenta virusului AH1 N1. Dupa spitalizare si tratament victima este acum in afara oricarui pericol.

Primul caz de gripa de la Sibiu a fost diagnosticat la o persoana in varsta de 20 de ani. A fost vorba despre virusul AH 1 pandemic. Bolnavul a fost internat in spital unde, sub atenta supraveghere medicala, a beneficiat de tratament de specialitate. La momentul de fata tanarul este in afara oricarui pericol. In ultima saptamana in judetul Sibiu au mai fost raportate alte 4 suspiciuni de gripa. Nu au fost recoltate insa probe pentru detectare cu laboratorul. Medicii recomanda vaccinarea antigripala mai ales in cazul celor care sunt incadrati in categoriile de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O luna de (cand) "Va Vedem"

S-a implinit o luna de zile de cand sibienii le spun politicienilor “Va Vedem din Sibiu”. Mai bine de 150 de oameni au participat la flashmobul de joi. Vineri protestatarii se vor intalni in fata sediului PSD de la ora 12.00. Tinandu-se de mana, inveltiti in Drapelul National, mai bine […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro