Primele 50 de bilete de tratament din acest an

Hila Ovidiu

La Casa de Pensii Sibiu au ajuns primele bilete de tratament balnear. 50 de norocosi vor pleca la tratament in hotelurile proprii ce apartin Casei Nationale de Pensii Publice. Numarul de bilete alocate este insa mult prea mic comparativ cu cererea. Numai pana in 10 februarie au fost depuse 180 de cereri de bilete de tratament. Casa Nationala de Pensii Publice are in vedere inclusiv o procedura de achizitie pentru servicii balneare oferite de catre furnizori privati. Biletele din aceasta tura vor fi insa alocate abia la inceputul lunii aprilie a acestui an. Pana atunci primii 50 de norocosi merg sa se trateze in luna februarie in statiuni ca Bazna, Buzias, Calimanesti, Caciulata, Felix, Covasna, Olanesti, Geoagiu si Saturn.
Anul trecut judetului Sibiu i-a fost repartizat un numar de 4791 bilete de tratament balnear. Cei care au reusit sa prinda un bilet pot petrece un sejur de tratament de 16 zile.
Cei care vor sa obtina un bilet de tratament balnear trebuie sa depuna la Casa Judeteana de Pensii Sibiu o cerere tip, o copie dupa actul de identitate, un bilet de trimitere de la medic, o copie dupa cuponul de pensie sau adeverinta de venit acolo unde este cazul. Cererile trebuie inregistrate cu cel putin 2 luni inainte de luna in care solicitantul doreste efectuarea tratamentului balnear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traficanti de droguri care alimentau inclusiv Sibiul, prinsi de politisti

Sibienii care foloseau droguri de mare risc sau substante cu efecte psihoactive au ramas fara dealeri. Cei din urma au fost ridicati in urma a 9 perchezitii domiciliare efectuate in judetele Gorj, Mehedinti si Hunedoara. Perchezitiile au avut loc in aceasta dimineata in judetele Gorj Mehedinti si Hunedoara si au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro