Primarie premia(n)ta

Hila Ovidiu

Intr-o tara in care toata lumea se plange ca nu sunt bani, iar restul tarilor europene ne arata cu degetul pentru ca nu stim sa profitam de fondurile nerambursabile, Municipalitatea Sibiana a fost premiata pentru merite deosebite in domeniul dezvoltarii locale. Primaria Sibiu are in derulare proiecte pe fonduri structurale de aproape 130 de milioane de euro.

In timp ce alte orase sunt codase la absorbtia fondurilor europene Primaria Sibiu primeste distinctii pentru sarguinta de care a dat dovada in obtinerea fondurilor structurale. Inmanarea premiului a avut loc in cadrul Targului International de Investitii de la Bucuresti. Municipalitatea sibiana a fost propusa pentru acordarea acestui premiu de catre cei de la ADR Centru. Primariei i-au fost recunoscute reusitele deosebite in obtinerea de finantari nerambursabile. La ora actuala in Sibiu se deruleaza proiecte cu o valoare totala de 128 de milioane de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evaziunea fiscala “infloreste” in Romania

Evaziunea fiscala este in floare in Romania. O spune seful ITM Sibiu, Francisc Toroc. Acesta este de parere ca 35 la suta dintre angajatii tarii noastre activeaza intr-o zona nefiscalizata. Astfel, evaziunea fiscala ajunge la mai bine de 10 procente din produsul interrn brut al tatii. Din pacate la noi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro