Primăria Sibiu închide locurile de joacă și cele de sport

De marți, 24 martie, Primăria Sibiu închide locurile de joacă și de workout de pe domeniul public. Măsura este una preventivă, pentru a evita adunarea mai multor persoane în aceste spații, în contextul în care vremea se va încălzi din nou în următoarele zile. Locurile de joacă și workoutvor fi împrejmuite cu bandă roșie și vor fi instalate afișe care specifică faptul că sunt închise. 

De asemenea, skatepark-ul din Piața Obor a fost închis duminică, 22 martie, iar cel de pe bulevardul Corneliu Coposu va fi și acesta închis de marți, 24 martie.

Și terenul secundar al Stadionului Municipal a fost închis de duminică, 22 martie, împreună cu terenul de baschet din curtea interioară a Stadionului Municipal.

Toate aceste măsuri au rolul de a proteja populația, evitând aglomerările de persoane și prevenind astfel răspândirea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Direcția de Sănătate Publică, monitorizează 2420 persoane izolate și 142 persoane în carantină

Astăzi, 24.03.2020, în județul Sibiu, Direcția de Sănătate Publică, monitorizează 2420 persoane izolate și 142 persoane în carantină. Un număr de 8 persoane au ieșit din carantină, în cursul zilei de astăzi. În cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,astăzi, a fost înregistrat un număr de 24 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro