Primăria Sibiu distribuie pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

stiri redactie

Miercuri, 22 ianuarie, Primăria Municipiului Sibiu a primit pachetele cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate din municipiul Sibiu, acordate printr-un proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European.

Beneficiari.

Conform programului, acest sprijin se acordă:

  • persoanelor beneficiare de venitul minim grantat
  • familiilor care primesc alocația pentru susținerea familiei

Conținutul pachetului. Fiecare pachet cântărește 5kg și conține: periuţă de dinţi – 5 buc., pastă de dinţi -300 ml, săpun lichid – 500 ml, șampon copii – 800 ml, șampon adulţi – 500 ml, detergent de rufe – 2700gr.

Programul de distribuire. Produsele se vor distribui începând de luni,27 ianuarie, la Cantina Municipiului Sibiu, de pe strada Calea Gușteriței nr.22, după cum urmează:

  • luni – joi, între orele 9.00-15.00
  • vineri, în intervalul orar 9.00 -12.00

Atenție!Ridicarea pachetelor se va face după o programare pe care angajații Direcției de Asistență Socială o vor comunica telefonic fiecărei persoane beneficiare.

Documente necesare pentru ridicarea pachetelor: Persoanele în cauză se vor prezenta în ziua în care au programați cu următoarele documente:

  • cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
  • certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”Enigme” – seară de muzică britanică la Filarmonica Sibiu

Un program alcătuit în totalitate din lucrări scrise de compozitori britanici va putea fi ascultat joi, 23 ianuarie 2020 la Filarmonica de stat Sibiu. Muzicienii sibieni vor fi conduși de dirijorul englez Peter Ash iar solistă va fi pianista franceză de Lea-Yoanna Adam. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro