Primăria Sibiu continuă să sprijine sportul sibian

stiri redactie

În ședința extraordinară a Consiliului Local care va avea loc în 16 iulie, primarul Astrid Fodor va propune alocarea de fonduri din bugetul local pentru sprijinirea echipei de fotbal FC Hermannstadt.

“Luna trecută am alocat fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă pentru echipa de baschet CSU Sibiu, iar în această lună voi propune alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a Sibiului – FC Hermannstadt –  în valoare de 796.000 de lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. Așa cum am sprijinit industria ospitalității prin măsuri de reducere a impactului negativ al acestei crize generate de coronavirus, sprijinim și sportul de performanță sibian, în situația dificilă pe care o traversează în contextul restricțiilor. Aceste fonduri se adaugă sumelor consistente ce se vor aloca pentru proiectele depuse prin Agenda sportivă.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ!

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții. Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății, iar de această dată, Jandarmeria […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro