Prietenii Pompierilor

Hila Ovidiu

Baza Sportiva „Pompierul” a gazduit vineri concursul de prevenire si stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”. Zeci de tineri s-au intrecut in probe precum “pista cu obstacole” si “stafeta de 400 de metri cu obstacole”.

Tinerii de la scolile din Sibiu s-au inchipuit pompieri, pentru o zi. Zeci de copii de scoala generala au participat la concursul de prevenire si stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”, organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judetului Sibiu, la baza Sportiva „Pompierul”. Desi s-au intrecut in cadrul a doua probe dificile precum „pista cu obstacole” si „stafeta de 400 metri cu obstacole”, atat copiii, cat si profesorii indrumatori au fost cat se poate de entuziasmati. Astfel de competitii au ca scop dezvoltarea capacitatii de intelegere si de apreciere a pericolelor generate de situatiile de urgenta pentru viata si mediu, precum si al promovarii atitudinilor si comportamentelor corespunzatoare in randul elevilor, formarii si dezvoltarii la elevi a unor trasaturi moral-volitive, cum sunt initiativa, spiritul de echipa, curajul, darzenia, hotararea, perseverenta, cinstea, corectitudinea si disciplina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termene limita pentru depunerea situatiilor financiare

Atentie la termenele de depunere ale situatiilor financiare anuale la administratiile fiscale teritoriale. Societatile comerciale, companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile cooperatiste si celelalte persoane juridice trebuie sa depuna aceste declaratii pana la data de 29 mai. DGFP Sibiu atrage atentia ca si subunitatile inregistrate in Romania, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro