Preot si profesor de religie suspectat ca se masturba in fata elevilor

Hila Ovidiu

Scandal la Copsa Mica dupa ce un preot si profesor de religie a fost filmat, spun cei care au realizat filmuletul, in timp ce se masturba in fata elevilor. O intreaga suita de autoritati s-au sesizat dupa ce filmuletul a devenit viral pe internet. Cei care sar in apararea slujitorului Domnului spun ca barbatul a suferit de o boala in zona genitala si ca acesta de fapt se scarpina iar imaginile au fost interpretate gresit. Preotul in cauza si-a dat demisia de la scoala unde preda religia.

Un preot din Medias, profesor de religie la Liceul Nicolae Teclu din Copsa Mica este in centrul unui scandal dupa ce a fost filmat intr-o ipostaza care lasa impresia ca, aflat la catedra, slujitorul Domnului se masturbeaza. Cea care il acuza pe barbat de aceasta orgie este mama unei eleve. Femeia  a depus si o plangere la politie. Autoritatile s-au sesizat in acest caz si au fost demarate mai multe anchete. Profesorul de religie si-a depus demisia in aceasta dimineata. O  ancheta a fost deschisa si de catre cei de la Mitropolie. Cei de la Directia pentru Protectia Copilului s-au autosesizat in acest caz si verifica daca minorii care au asistat la incident au fost afectati emotional si daca se impune includerea acestora intr-un program de consiliere. Apropiatii preotului spun ca acesta a fost foarte grav bolnav, ca a suferit inclusiv o operatie in zona intima si ca cel mai probabil acesta incerca sa se scarpine. Preotul are gradul I didactic si isi desfasura activitatea de dascal din anul 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sef nou la Politia Municipiului Sibiu

Dupa ani in sir de lupta cu infractorii in cadrul SCCO, comisarul sef Vestemean preia un nou serviciu. A fost numit in fruntea Politiei Municipiului Sibiu. De la inceputul acestei saptamani Politia Municipiului Sibiu are un nou sed. In functie a fost numit fostul comisar sef SCCO, Sebastian Vestemea. Acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro