PRECIZARI DE LA PREFECTURA

stiri redactie

În urma decesului de la data de 30.03.2020, cu nr. 51 național, din județul Sibiu a unei persoane confirmată în urma probelor biologice pentru COVID-19, vă informăm următoarele:

  • Prefectul Județului Sibiu a dispus către Direcția de Sănătate Publică, efectuarea de verificări și efectuarea anchetei epidemiologice
  • În urma anchetei epidemiologice raportată astăzi, 31.03.2020, au fost identificate un număr de 38 de persoane cu care aceasta a intrat în contact, pentru care s-a impus izolarea la domiciliu.
  • La nivelul Inspectoratul de Poliție Județean, s-a dispus ca echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, sprijinite de luptători SAS (Serviciul Acțiuni Speciale), să verifice în regim de urgență dacă toate persoanele din zonă, respectă măsura izolării la domiciliu, respectiv a distanțării sociale/interdicției de circulație.
  • Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu,aplică măsurile legale în zonă, privind modul de respectare a măsurilor impuse de Ordonanțele Militare în vigoare, aplicabile la nivelul județului Sibiu.

Pe această cale reamintim cetățenilor județului Sibiu să evite deplasările care nu sunt de strictă necesitate și să respecte toate măsurile impuse de Ordonanțele Militare în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

INCENDIU LA AVRIG

În urma decesului de la data de 30.03.2020, cu nr. 51 național, din județul Sibiu a unei persoane confirmată în urma probelor biologice pentru COVID-19, vă informăm următoarele: Prefectul Județului Sibiu a dispus către Direcția de Sănătate Publică, efectuarea de verificări și efectuarea anchetei epidemiologice În urma anchetei epidemiologice raportată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro