Pot de peste 15 milioane la Loto.

studio

In aceasta saptamana, potul cel mare la Loto 6 din 49 a atins spectaculoasa suma de 15,7 milioane de lei. Orice norocos care ar castiga acesti bani ar scapa definitiv de probleme. Insa nici la celelalte categorii reportul nu este de neglijat. La Joker, de exemplu, potul este de 8,6 milioane de lei.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 15 milioane de lei. Duminica, 29 iulie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 26 iulie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 15,7 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul depaseste 8 milioane de lei. Orice roman care ar castiga aceste sume ar putea iesi din criza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spiderman revine pe marele ecrane.

Indragitul personaj Spiderman revine la cinematograful “Arta” din Sibiu, intr-o pelicula spectaculoasa. Amatorii filmelor de actiune ii vor putea revedea pe Andrew Garfield in rolul eroului care a cucerit inimile a milioane de copii si adulti. Peter Parker, interpretat de Andrew Garfield, este un licean retras, abandonat de parinti in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro