Pot de aproape 18 milioane de lei la Loto

Hila Ovidiu

Dac nu obisnuiti sa va incercati norocul la Loto 6 din 49, poate ca acum ar fi cazul sa o faceti. Potul cel mare a ajuns la aproape 18 milioane de lei, bani cu care ar iesi oricine din saracie. Nici la Joker reportul nu e de neglijat. A ajuns la 9 milioane de lei.

 

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 creste de la o saptamana la alta . Acum a ajuns la 17,8 milioane de lei. Duminica, 12 august, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 9 august, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de aproape 18 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul e de 9 milioane de lei. Oricare dintre aceste sume ar putea asigura un viitor fara griji castigatorului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modernizari in cimitir

Mai bine de 63 de mii de lei vor fi investiti in perioada imediat urmatoare pentru a imprejmui Cimitirul Eroilor. Lucrari de modernizare vor avea loc si in Cimitrul Municipal. Aici va fi asfaltata aleea 2. Cimitirul Eroilor va beneficia de o noua imprejmuire cu gard. Lucrarile vor fi fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro